Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η οικογένειά μου δεν ψήφισε ούτε την ΝΔ ούτε το ΠαΣοΚ• η δική σου;


 Η οικογένειά μου στην Ελλάδα δεν ψήφισε ούτε την ΝΔ ούτε το ΠαΣοΚ· η δική σου;

Επιστολή του Νίκου Γεωργαντζά*

Νίκος Γεωργαντζάς
Συλλογικά, είμαστε ανίκανες και ανίκανοι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να κατανοήσουμε καν τις πραγματικές πολιτικές μας επιλογές. Όπως κάθε Κυριακή ακούμε την ίδια θρησκευτική λειτουργία, έτσι ακριβώς –με την ίδια τυφλή θρησκευτική πίστη– ψηφίζουμε την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 τα ίδια ανθελληνικά κόμματα ΝΔ και ΠαΣοΚ, εναντίον της ελληνικής μας κοινωνίας και εναντίον της πατρίδος μας της Ελλάδος.

Εύχομαι κάποτε να καταλάβουν το τεράστιο λάθος τους όσες και όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ την Κυριακή 6 Μαΐου 2012. Εκτός του ότι μπερδεύουν την θρησκεία με την πολιτική, το ακόμη μεγαλύτερο κακό που κάνουν είναι πως καταδικάζουν άλλους, αθώους συνανθρώπους μας στα δεσμά της χρηματιστικής κατοχής, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Όσες και όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία στην πατρίδα Ελλάδα να εξακολουθεί να είναι εξαθλιωμένη, να πεινάει, να πονάει και να αυτοκτονεί. Είμαι περήφανος που η οικογένειά μου στην Ελλάδα δεν ψήφισε ούτε την ΝΔ ούτε το ΠαΣοΚ.


Μακάρι να μπορούσε να το πει αυτό, όλος ο απόδημος ελληνικός μας κόσμος εκτός Ελλάδος και Κύπρου. Δυστυχώς όμως, δεν μπορεί.

Καλή λευτεριά πατρίδα Ελλάδα,

Νίκος Γεωργαντζάς 

* O Νίκος Γεωργαντζάς είναι Καθηγητής Συστημικής Δυναμικής στο πανεπιστήμιο Fordham της Νέα Υόρκης και ιδρυτικό μέλος του ελληνικού τμήματος στον Διεθνή Οργανισμό Συστημικής Δυναμικής. Πέρα από τα ακαδημαϊκά του καθήκοντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προώθηση του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με συνεχή άρθρα-παρεμβάσεις.
 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΕΣΤΙ
    Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, σεβόμενος την επιλογή τους, σε μια δημοκρατική χώρα άλλωστε ζούμε, παρόλα αυτά έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου, παραπλανήθηκαν από μια χίμαιρα παρομοίων αυταπατών με αυτές του 1981 και αφού της φορέσανε ένα αριστερό προσωπείο το οποίο πολύ γρήγορα θα ξεσκεπαστεί γιατί αυτήν την φορά με ένα διογκωμένο δημόσιο δεν υπάρχει η δυνατότητα των διορισμών για την διατήρηση στην εξουσία όπως είπε αυτό το παλιοτόμαρο ο Πάγκαλος "εσείς μας ψηφίζατε κι εμείς σας διορίζαμε", και επιλέξανε την διαδοχή των προσώπων παρά της ακολουθούμενης πολιτικής.
    Ούτε λίγο ούτε πολύ αποδόθηκε από μςειά τους η κρίση και η κατάρευση της οικονομίας μας σε διαχειριστικά λάθη ή στην διαφθορά της κοινωνίας μας "όλοι μαζί τα φάγαμε" κι όχι στην κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος του οποίου θα έπρεπε να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή