Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αιδώς, αιδοία !!!....

του Όθωνα Ιακωβίδη

Το πόσο έχει κακοποιήσει η κομματοκρατία (οριζόμενη σαν “πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος”) κάθε έκφανση και τομέα του δημόσιου βίου, είναι γνωστό σε όλους.

Όμως, αυτό που αποκαλύπτεται σήμερα, με τα αποτελέσματα των εκλογών, είναι τερατώδες.


Η εγκληματική συμμορία του κυβερνώντος δικομματισμού, η κορωνίδα της κομματοκρατίας, προκειμένου να περιχαρακώσει την εξουσία της επί της κοινωνίας, έχει    δημιουργήσει τον εκλογικό νόμο Φραγκενστάϊν, (διά χειρός Κώστα Σκανδαλίδη/ΠΑΣΟΚ και Προκόπη Παυλόπουλου/ΝΔ, επί της παντοκρατορίας της) το τερατώδες πρόσωπο του οποίου φάνηκε καθαρά, σήμερα.

Η ΝΔ, πού πήρε 18,9 %  (57 έδρες) απόκτησε 108 (!!!) και εμποδίζει την ομαλή εξέλιξη της δημιουργίας κυβέρνησης.
Ένα ολόκληρο σύνολο πολιτών, που αριθμεί 19 % του εκλογικού σώματος, (περισσότεροι πολίτες από όσους το πρώτο κόμμα !!!) όχι μόνο δεν εκφράσθηκαν, αλλά, ενώ ψήφισαν συγκεκριμένο πρόσωπο βουλευτή και κόμμα, έστειλαν στη Βουλή άλλο, αντιθέτου ιδεολογίας και πολιτικής !!!Βουλευτές που , σέ κάποια περιφέρεια, βγήκαν πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, δεν εξελέγησαν και εξελέγησαν άλλοι, με πολύ λιγότερους ψήφους.
Δηλαδή (κατά τη λαϊκή ρήση) έκαναν τη Δημοκρατία , αιδοίο....

Σημειώνεται ότι ο Μουσολίνι, το 1923, προκειμένου να “μαγειρέψει” την εδραίωση τού Φασισμού στην ηγεσία της Ιταλικής κοινωνίας, είχε φτιάξει παρόμοιο εκλογικό νόμο που, όμως, έδινε τις επιπλέον έδρες, με την προϋπόθεση ότι το πρώτο κόμμα θα είχε 25 % των ψήφων.
Το “βαθύ κράτος” της Ελλάδας, η κομματοκρατία τής μεταπολίτευσης που οδήγησε στη διολίσθηση της Δημοκρατίας μας σε μία πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία, δεν έβαλε ούτε αυτή την ελάχιστη προϋπόθεση που ο φασισμός του Μουσολίνι είχε βάλει!! 

Αιδώς, αιδοία !!!....

Το πρώτο που πρέπει να γίνει, ΑΜΕΣΩΣ, είναι Η ΚΑΘΙΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ. Χωρίς καθυστέρηση και χωρίς πολλά λόγια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου