Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Personal activities


Πατήστε στους συνδέσμους 

Άγγελος Σικελιανός: Τιμητικές εκδηλώσεις στις 16/1/ & 22/1/2012 

Πρόσκληση στις εκδηλώσεις Μνήμης για τον μεγάλο Έλληνα ποιητή, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε στη σημερινή συγκυρία του προτάγματος απελευθέρωσης που τίθεται στον ελληνισμό.

Απαγγελίες: Γιώργος Φωτεινός, Γεωργία Αλτιντασιώτου, Σωτηρία Κυπριανίδου, Ελένη - Ανδρονίκη Καπασακαλίδη. 
Έρευνα, παρουσίαση: Γεώργιος Αγρόδιος, Γεωργία Αλτιντασιώτου.  


Μια ταινία σε έρευνα, τεχνική επεξεργασία και αφήγηση του Γιώργου Φωτεινού, η οποία αναφέρεται στα διαπλεκόμενα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που οδήγησαν στην επανακατάχωση του βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους.

Το Ιστορικό των Αγώνων για τη διάσωση του βωμού των 12 θεών (βίντεο)  

Μια ταινία για τους αγώνες που δόθηκαν (Φεβρουάριος έως Ιούλιος 2011) για τη διάσωση και ανάδειξη του Βωμού των Δώδεκα Θεών και του Ελέους σε έρευνα, τεχνική επεξεργασία και αφήγηση του Γιώργου Φωτεινού.


Ομιλία του Γιώργου Φωτεινού η οποία αναφέρεται στο χρονικό της στυγερούς σφαγής των χιλιάδων Θεσσαλονικέων πολιτών υπό του αυτοκράτορος Θεοδοσίου (του "Μεγάλου") κατα το έτος 390 μ.Χ.


Παναγιώτης Καρούσος, Ελένη Μπούκη-Αγιομυργιανάκη στην όπερα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Παναγιώτης Καρούσος (μεσοβαρύτονος) και η υψίφωνος Ελένη Μπούκη – Αγιομυργιανάκη στην ερμηνεία από την όπερα του Π. Καρούσου “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Φωτεινού.  

Τα θεατρικά - τελεστικά δρώμενα που έλαβαν χώρα στις εκδηλώσεις "Προμήθεια 2011" υπό τον τίτλο "Προμηθεϊκόν Πυρ - Αείζωον και αεί υπάρχον" σε σκηνοθεσία, καλλιτεχν. επιμέλεια & αφήγηση Γιώργου Φωτεινού.


Ο τραγικός θάνατος της Υπατίας της Αλεξανδρινής  (βίντεο)

Δραματουργική περιγραφή του φρικτού φονικού της φιλοσόφου και μαθηματικού Υπατίας της Αλεξανδρινής το έτος 415 μ.Χ. 

Μια εκδήλωση υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Φωτεινού. 

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου