Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Γ.Α.Π. έγινε δωσίλογος με το αζημίωτο;

 Ναι, και ιδού οι αποδείξεις! 

Στο βίντεο: Βουλή των Ελλήνων, 29/11/2012



Πατηστε εδω: CDS και..."ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ"

Πατήστε εδώ: Η εισαγγελία Αθηνών σφυρίζει αδιάφορα για την αποκάλυψη της εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου με τα CDS.



Από τον ιστορικό Εφιάλτη μέχρι σήμερα, το κίνητρο των προδοτών ήταν πάντοτε το προσωπικό όφελος. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας (βλ. στο βίντεο που ακολουθεί), ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος αναφέρεται εμμέσως στα οικογενειακά οικονομικά οφέλη των Παπανδρέου μέσω της πώλησης CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπου "κάποιοι" κέρδισαν μέσα σε μια μέρα - όπως καταγγέλλει - 22 δις ευρώ. Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου που η αξία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη;

Γιατί η Βουλή των Ελλήνων αρνείται, κατά παράβαση των κανονισμών, να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα αυτό του βουλευτή Π. Καμμένου αλλά και άλλων βουλευτών; Τι λέει ο Πάνος Καμμένος για τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου; Εργάζεται σε εταιρεία που αγόρασε τα ασφάλιστρα κινδύνου; Θα μπορούσε η εταιρεία να έχει εσωτερική πληροφόρηση; Ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ξετυλίγει το κουβάρι με το οποίο φαίνεται ήδη να ασχολείται και η Δικαιοσύνη αλλά το θέμα είναι να απαντήσουν αυτοί που θίγονται.

Πηγή: Το Κουτί της Πανδώρας

 

  Πατήστε στον τίτλο του περιοδ. Crash: "Σάπια καλαμπόκια και λευκά κολάρα"  για ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ, που ξεκινάει επο την περίφημη υπόθεση του... καλαμποκιού (περίοδος υπ. Αθανασόπουλου) για να φτάσει μέχρι την εμπλοκή του πρ. πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου (μέσω του αδερφού του Αντρίκου και των CDS του Ταχυδρομ. Ταμιευτηρίου) στις αιτίες της σημερινής κρίσης και στις υποψίες περί κερδοσκοπίας της οικογένειας Παπανδρέου.

 

Πατήστε εδώ: Olympia.gr 
για να διαβάσετε πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες της πολύμηνης έρευνας γύρω από το θέμα αυτό. 

Συνέντευξη του Π. Καμμένου για το ίδιο θέμα τον Οκτώβριο του 2011.


...

2 σχόλια:

  1. Και ο ΓΑΠ προεκλογικά έλεγε πολύ διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά που έκανε μετά... Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο. Γι αυτό, το ζήτημα δεν είναι ποιον «αρχηγό» θα εμπιστευτούμε αλλά να έχουμε ως λαός το δικαίωμα να ανακαλούμε ανά πάσα στιγμή οποιονδήποτε στέλλουμε σε κυρίαρχα όργανα ως εκπρόσωπό μας όταν διαπιστώνουμε λοξοδρομεί ή εκτροχιάζεται από την εντολή που του δώσαμε. Αυτό άλλωστε σημαίνει Δημοκρατία – και το δικαίωμα αυτό πρέπει να το απαιτήσουμε με κάθε μέσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή