Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΔΕΗ


ΕΞΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ!
Στην τρομοκρατία στηρίζονται οι δωσίλογες μαριονέτες που κατέχουν την εξουσία. Πρακτικές συμβουλές για να καταπολεμήστε το φόβο που ασκούν αλλά και να ακυρώσουμε το χαράτσι που έχουν επιβάλλει για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ.
Πατήστε στις πιο κάτω παραγράφους:

Πατήστε εδώ (βίντεο): Πρακτικές οδηγίες βήμα το βήμα για να επανασυνδέσετε μόνοι σας το ηλεκτρικό ρεύμα αν σας το κόψει η ΔΕΗ επειδή δεν πληρώσατε το χαράτσι. Απέναντι στο πλήθος των παρανομιών της κυβέρνησης, η επανασύνδεση αποτελεί πράξη αντίστασης και μορφή "αντάρτικου πόλεως" των ελευθέρων πολιτων.

Πατήστε εδώ (βίντεο): Αδυνατείτε να επανασυνδέσετε μόνοι σας το ρεύμα; Οι "Ρομπέν του Ρεύματος" επανασυνδέουν το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι σας, στο πλαίσιο της Κοινωνίας της Αλληλεγγύης που πρέπει να οικοδομήσουμε. Αρκεί να τους καλέσετε. Αυτοί οι άνθρωποι μας δείχνουν πώς να εξαλείψουμε το φόβο.

Πατήστε εδώ (pdf): Μικρό Εγχειρίδιο για τη νομική αντιμετώπιση του θέματος του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ αλλά και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας. Διαβάστε το, εκτυπώστε το και δώστε το χέρι με χέρι στους φίλους σας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πατήστε εδώ (βίντεο): Ακούστε τις προτάσεις για το πώς να αντιμετωπίσετε το χαράτσι της ΔΕΗ αλλά και τη συνολική επίθεση που επιχειρούν ενάντιά μας, από την αγωνίστρια και εκπαιδευτική ψυχολόγο Όλγα Γεριτσίδου (την "νέα Μπουμπουλίνα" όπως την έχουν αποκαλέσει). 
Η ιστοσελίδα της Όλγας Γεριτσίδου "Human Support"

Πατήστε εδώ: "...Όσο πληθαίνουν αυτοί που αντιστέκονται και δυναμώνει η μεταξύ τους αλληλεγγύη, τόσο εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να κοπεί το ρεύμα. Γιατί είμαστε πολλοί και δεν είμαστε μόνοι". Η θέση της Φλώρας  Παπαδέδε, Γ. Γραμματέως του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ.

Επίσης:
Κατεβάζουμε τους διακόπτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 20:00 έως 20:30

Ονόματα και διευθύνσεις Εργολάβων της ΔΕΗ


Τελευταίες ειδήσεις, 2/3/2012 
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας: ΔΕΝ κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης όσοι δεν πλήρωσαν.
Πατήστε εδώ: Η απόφαση του ΣτΕ: Ναι στο χαράτσι, ΟΧΙ στη διακοπή ρεύματος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου