Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αναλαμβάνουμε με τον τσαμπουκά τη διαχείριση της χώρας

Σήμερα κάναμε νύξη και στους άστεγους του λιμανιού και της πλατείας Ιπποδαμείας, να στήσουν τη δική τους συλλογική κουζίνα. Να μην κάθονται να περιμένουν πότε θα ευκαιρήσει/έχει κέφια ο καθένας, να πηγαίνει να τους ελεημονεί. Να οργανωθούν μεταξύ τους, να μοιράσουν δουλειές και θα τους στηρίξουν όσοι τους βλέπουν να το παλεύουν.
Το ζήτημα είναι αυτό, να κουνήσουμε όλοι τα χεράκια!!! 
Κράτος δεν θα ξανα-υπάρξει, η πρόνοια ανήκει στο παρελθόν. Στέγαση, φαγητό, είναι το ελάχιστο που έχει υποχρέωση μία πολιτεία να παρέχει στους πολίτες της!! Δεν τα παρέχει; θα τα πάρουμε με το στανιό!!! Ό,τι δημόσιο (κτίριο, χωράφι) ανήκει στον λαό!! Τα διεκδικούμε!! Ένα μόνο πρόβλημα άλυτο υπάρχει… Οι άνεργοι ψάχνονται βιοποριστικά για να ζήσουν. Οι άστεγοι είναι αδύναμοι, έχουν πέσει ψυχολογικά. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν χρόνο. Ποιος θα τα κάνει;;;;;;;;
Λέω εγώ τώρα… μπας και ήρθε η ώρα να τελειώσει το θέμα της ενημέρωσης και των νουθεσιών;; Γίναμε όλοι σοφοί, από χέρια πάσχει ο αγώνας!!!!

Κλείνοντας, οι προδότες δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν την καρέκλα. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από εκλογές, ούτε από μηνύσεις, ούτε από διαμαρτυρίες, η μόνη λύση είναι να αναλάβουμε, με τον τσαμπουκά μας εμείς οι πολίτες τη διαχείριση της χώρας!! Να καταντήσουν χωρίς λόγο ύπαρξης!!!
(Εννοείται ότι δεν πληρώνουμε τίποτα στην παράνομη κουραδοπολιτεία, αν θέλουν λεφτά να πουλήσουν την καρέκλα.)
Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου