Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!


Ψέματα σας λένε ότι κέρδισε ο Στουρνάρας. Ο Αρειος Πάγος του έτριψε στη μούρη τον εκβιασμό του. Τα μεγάλα κανάλια έπαιξαν παραποιημένη την είδηση!

Ζούμε στην απόλυτη χούντα. Θα το διαπιστώσετε αμέσως. Σήμερα προφανώς θα ακούσατε ότι βγήκε η απόφαση του Αρείου Πάγου για την αίτηση αναίρεσης που έκανε ο Στουρνάρας αναφορικά με το χαράτσι της ΔΕΗ. Ερώτηση: Τι καταλάβατε; Μπορούμε να μην πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ ή θα μας κόψουν το ρεύμα;

(Αυτό ζητούσε ο Στουρνάρας. Να συνεχιστεί ο εκβιασμός μέσω της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Να μην μπορούμε να μην πληρώσουμε το χαράτσι, όταν μας έρθει ο λογαριασμός, γιατί η ΔΕΗ θα μας κόψει το ρεύμα).


Σας ξαναρωτάμε: Εσείς τι καταλάβατε; 


Και τώρα διαβάστε την αλήθεια.
ΟΧΙ, Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!
Αυτή είναι η αλήθεια.

Προσέξτε τη λεπτομέρεια. Ούτε η πρώτη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου έλεγε ότι είναι παράνομο το χαράτσι ή ότι δεν πρέπει να το πληρώσουμε. ΈΛΕΓΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Αυτό ήταν το σημαντικό. Αυτή ήταν η παράμετρος που ανακούφιζε τον Έλληνα και αυτή η παράμετρος συνεχίζει να  ισχύει.


ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΗΧΑΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ του στυλ «κέρδισε το ελληνικό δημόσιο» ή «δικαιώθηκε ο Στουρνάρας». Κανείς Στουρνάρας δεν δικαιώθηκε. Απλά, για άλλη μια φορά μας παρουσιάσθηκε έτσι…

Μας βάζουν μπροστά το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση του Στουρνάρα και ότι το χαράτσι πρέπει να εισπραχθεί…. Επίσης μας λένε ότι ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το σκέλος της πρωτόδικης απόφασης σύμφωνα με το οποίο η ΔΕΗ υποχρεώθηκε να μη δέχεται στους λογαριασμούς του το χαράτσι.


ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που αναφέρει:
  «ΟΧΙ, Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ». 
Πως έγινε αυτό; Επειδή αυτή ήταν η «επίσημη διαρροή» των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών. Γιατί ξαφνικά ενημερώθηκαν οι δικαστικοί συντάκτες (Δικαιοσύνης) για να μεταφέρουν παραποιημένη (εν τη αγνοία τους) την είδηση με τον τρόπο που συμφέρει τον Στουρνάρα (Οικονομικών).

Για να μείνει στον αέρα ο τίτλος «κέρδισε ο Στουρνάρας».

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ. Ο εκβιασμός που ο υπουργός ήθελε να συνεχιστεί μέσω της διακοπής του ρεύματος, δεν υπάρχει.  


Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.


ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ!


Πείτε λοιπόν όλοι μαζί στη ΔΕΗ  «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».
Ζούμε σε χούντα. Αντιληφθείτε το και ελάτε να τους ανατρέψουμε μιαν ώρα αρχύτερα γιατί είναι επικίνδυνοι!     
Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ τη μεγάλη έρευνα για την αλήθεια και το τι πραγματικά συνέβη με την «παραποίηση» της είδησης.

Εκτάκτως αυτή τη βδομάδα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί το Σάββατο μαζί με τις κυριακάτικες εφημερίδες.


Πηγή: Το Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου