Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για το θέμα της αποχής



Ανακοίνωση

Το ΕΠΑΜ έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές της 20-9-2015 γίνονται με σαφή αντιλαϊκή πολιτική στόχευση: την ανατροπή του ηθικού πλεονεκτήματος του Ελληνικού Λαού μετά το περήφανο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου.

Οι εκβιαστές της ΕΕ ευνοούν τη διενέργεια των εκλογών, διότι επιθυμούν να ανατρέψουν με φαινομενικά κοινοβουλευτικό τρόπο την καθολική σχεδόν άρνηση των πολιτών να υποστούν τα νέα μέτρα γενοκτονίας και οικονομικής εξόντωσης της πατρίδας μας.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας καταστήσουν “συνένοχους” ως προς την επιβολή του 3ου  μνημονίου εξωθώντας τους πολίτες σε εκλογές για την επιλογή των “καλύτερων” υπαλλήλων της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του τραπεζικού καθεστώτος της ΕΕ.

Με την προδοτική μετατροπή του ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών σε αισχρή συνθηκολόγηση και παράδοση άνευ όρων της πατρίδας μας σε αυτούς που την καταστρέφουν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν ότι ένα μέρος των πολιτών που στήριξε τις ελπίδες του για ανατροπή της υποδούλωσης της χώρας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σκέφτεται – προδομένο και απογοητευμένο – να απόσχει από την εκλογική διαδικασία.

Η αποχή από την εκλογική διαδικασία συγκαταλέγεται στους στόχους όσων λυμαίνονται τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αφού με τον τρόπο αυτόν τα μνημονιακά κόμματα θα εμφανίσουν τεχνηέντως υψηλότερα εκλογικά ποσοστά, καίτοι θα έχουν ψηφίσει λιγότεροι πολίτες.

Γι' αυτό το ΕΠΑΜ καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες και ιδίως όσους αισθάνονται απογοητευμένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αηδιασμένοι από το σάπιο ψευδοπατριωτικό πολιτικό καθεστώς, να σπεύσουν να στηρίξουν το ΕΠΑΜ με την ψήφο τους, δηλαδή να ψηφίσουν τη μοναδική γνήσια πατριωτική δημοκρατική πολιτική δύναμη, που έχει σαφές πρόγραμμα για την απελευθέρωση της χώρας, που δεν καλλιεργεί τους τεχνητούς ιδεολογικούς διαχωρισμούς των πολιτών και έχει δώσει απτά δείγματα συνέπειας και αγωνιστικότητας.  Μόνο οι απλοί πολίτες μπορούν να δώσουν λύσεις και το ΕΠΑΜ απαρτίζεται από απλούς πολίτες που θα λύσουν τα προβλήματα, επειδή αυτοί είναι οι πρώτοι που τα ζουν στο πετσί τους.

Γι' αυτό σταματήστε τους! Ψηφίστε ΕΠΑΜ!

18 / 09 / 2015
Η πολιτική Γραμματεία του ΕΠαΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου