Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σάββατο 18/2: Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Καλαμαριά


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) σας καλεί

σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
με θέμα

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Θα προβληθεί πρόσφατη συνέντευξη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ και θα ακολουθήσει συζήτηση

το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 5:30 μμ Θέατρο Ν. Βότση
Ανατ. Θράκης και Μ. Αλεξάνδρου γωνία (στο 4ο-5ο ΓΕΛ) Καλαμαριά

είσοδος ελεύθερη


Την ώρα που υπάλληλοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι χάνουν το μισό εισόδημά τους ή απολύονται, επιχειρήσεις κλείνουν, άνεργοι δεν βρίσκουν εργασία και ασθενείς κοινωνικές ομάδες εγκαταλείπονται    στην εξαθλίωση,  αυτοί χαρίζουν εκατομμύρια στους τραπεζίτες και εξασφαλίζουν τους τοκογλύφους δανειστές.
 

Την ώρα που άνθρωποι τρέφονται από σκουπίδια και συσσίτια, χάνουν τα σπίτια τους και την αξιοπρέπειά τους αυτοί οργανώνουν το ξεπούλημα της περιουσίας του δημοσίου και των ιδιωτών στους κερδοσκόπους.
 

Την ώρα που η πλειοψηφία των πολιτών δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο,  αυτοί χωρίς ίχνος ντροπής υπογράφουν τη θανατική μας καταδίκη.
 

Το Σύνταγμα της χώρας, όσο κι αν το κουρέλιασαν, βροντοφωνάζει ότι  “Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.”
 

Εμείς, ο Λαός έχουμε να διαλέξουμε αν θα δεχτούμε την υποδούλωση, ή αν θα διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει, δηλαδή την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, τους κόπους μας και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

ΕΠΑΜ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310851419, 6970026961
www.epam-thess.net    www.epam-hellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου