Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο σύγχρονος όρκος του ταγματασφαλίτη

Τέτοια εκδήλωση δουλοπρέπειας, ραγιαδισμού και αυτοεξευτελισμού όπως έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» με την επιστολή που έστειλε στην καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ, μόνο στον όρκο που έδιναν οι ταγματασφαλίτες στα χρόνια της Γερμανικής κατοχής της χώρας μας έχουμε ξανασυναντήσει.

Και αυτό το ασπόνδυλο που παριστάνει μάλιστα τον αρχηγό πολιτικού κόμματος έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού.

Αποσπάσματα από την επιστολή του Θ. Τζήμερου στην Α. Μέρκελ.

Δοξάστε τον:


«Εξοχοτάτη
Αν ήμουν στην θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα
. Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει ακόμα αυτή την θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: Υποχρεώστε τους (σ.σ. τους Έλληνες πολιτικούς εννοεί προφανώς) σε ένα και μόνο πράγμα. Να αλλάξουν το κράτος – τέρας που δημιούργησαν….. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε. Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο το πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό ελληνικό πνεύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου